A bukó-rácsok károsítják az ajtókat?

Egy nagyszerű módja annak, hogy javítsuk a felsőtest erejét, olyan fitnitási rutint indítunk, amely magába foglalja a húzókat és a nadrágokat. Számos módja van ezeknek a gyakorlatoknak, de sokan érdeklődnek ezeknek a gyakorlatoknak az elvégzéséért a saját tornatermekben. A piacon számos pull-up bár található, de a legkedvezőbb választás egy olyan ajtóhoz csatlakozó modell. Ha ezeket helyesen használják és telepítik, ezek a sávok stabil területet biztosítanak a pull-up hatékony végrehajtásához.

Minőség

Ajtómodellek megfelelően kezelhetők a megfelelő testtömeggel. Ha ezeket megfelelően használják, akkor ezek a modellek több száz fontot is képesek ellenállni. Sok modell erősített kézfogantyúkkal rendelkezik, amelyek fokozzák a felhasználó azon képességét, hogy állandó kapcsolatban maradjon a bárral. A súlyhatárt nyomtatni kell a rúddal ellátott csomagtáblán, az ajtókeret méretétől függően bizonyos problémák merülhetnek fel. A kerethez túl kicsi modellek nagyon kemények lesznek, és veszélyesek lehetnek. Annak érdekében, hogy a minõség a legmagasabb szinten legyen, a megfelelõ mérés szükségesség.

Jellemzők

Számos modell számos különböző funkciót kínál. Egyes modellek megerősített végeket tartalmaznak, melyek gumi kötéssel vannak ellátva. Ha a végeit ilyen módon megerõsítik, kevésbé esély van arra, hogy károsodás következik be a kereten vagy a szomszédos falakon. Egy további funkció, amely egy újabb mérési dimenziót adhat az ajtókeret-felhúzható sávhoz, több fogásterület és irány. Minél több alternatíva áll rendelkezésre a különböző fogantyúkhoz, annál több változat érhető el a munkához. A rögzítési mechanizmustól függően előfordulhat, hogy az ajtókereteket módosítani kell annak biztosítása érdekében, hogy a sín megfelelően legyen felszerelve. Bizonyos rögzítési funkcióknak köszönhetően a rúd csavarja be biztonságosan az ajtókeretbe. Amikor eljön az ideje, hogy távolítsa el a sávot, a lyukakat ki kell tölteni esztétikai célokra. A konzolos típusú sávok olyan rögzítési funkciót kínálnak, amely csak az ajtókeret tetejére és oldalaira támaszkodva biztosítja a sávot. Ez a technika lehetővé teszi, hogy a rúd alakja és erőssége megfelelő módon illeszkedjen az ajtókerethez. Ezzel a módszerrel némi dörzsölési problémák adódhatnak, ezért a keret védelme érdekében extra rétegfelhordást ajánlunk. A feszítősávok szintén nagyszerű tulajdonságok, de szűkítés esetén problémákat okozhatnak a keret megragadásával vagy karcolódásával.

Mérő

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb méréseket elvégezhesse, mielőtt egy ajtókeret-felhúzó rúdot vásárolna, több területről kezdjen méréseket. Rögzítse a távolságot az ajtókeret mindkét oldaláról, valamint a távolságot a padlóról a keret tetejére. Az utolsó mérést az ajtókeret felső horizontális részének aljától a küszöbértékhez legközelebb eső felső részig kell végezni. Vegye figyelembe ezeket a méréseket Önnel, ha vásárol egy sávot.; Olvassa el a külső csomagolásra nyomtatott információkat. Vegye figyelembe, hogy az ajtókerethez illesztett extra keret akadályozhatja az új rúd megfelelő illeszkedését.

szempontok

Az ajtókeret és a környező területek károsodásának elkerülése érdekében helyezzen be törülközőt vagy rongyot a keret és a rúd között. Felhúzások végrehajtása során általában a rúd csomópontjai lesznek, amelyek károsíthatják azokat a területeket, ahol a rúd súrlódhat. Pontosan kövesse a telepítési utasításokat, hogy elkerülje a felesleges sérüléseket. Ha úgy tűnik, hogy a sáv nem megfelelően illeszkedik, és az utasításokat pontosan követik, vegye fontolóra egy alternatív modell megvásárlását. Ha darabokat kell hozzáadni a sáv funkcióhoz, valószínűleg nem a megfelelő típusú sáv az ajtókeret számára.

Sérülésmegelőzés

A falak és az ajtókeretek károsodásának elkerülését a gyártó ajánlásainak követése segítheti. Kövesse a figyelmeztetéseket és figyeljen a súlyhatárokra és a biztonsági intézkedésekre. Az otthoni sérülések és károk legnagyobb esélye a készülék helytelen használatából származik, ezért kövesse figyelmesen az utasításokat, Ha kérdése van a testmozgással vagy felszereléssel kapcsolatban, vegye fel a kapcsolatot a használati utasításban megadott ügyfélszolgálati számokkal: Mindig konzultáljon orvosával Mielőtt bármilyen edzésprogramot megkezdenél.