A hadsereg tartalékaira vonatkozó alkalmassági követelmények

A hadsereg fizikai alkalmassági tesztjének minden katonai pályázónak, beleértve a tartalékos reményeket is, meg kell felelnie. Legalább 50 pontot kell szerezned a három tesztszakasz közül mindegyiknek, és a pontszámodat részben az Ön kora és neme határozza meg. A teszt mindig ugyanabban a sorrendben történik: pihentető, majd situps és végül a két mérföldes futás. Legfeljebb 10 és legfeljebb 20 percig tarthat a tesztszakaszok között.

Pushup teszt

Csapdákat kell tennie a gólszerző felügyelete alatt, aki csak azok számát veszi figyelembe, akiket rendesen csinált. A teljes testet le kell engedni a földre, és egyenesen kell tartani. Két percet kapsz, hogy minél több pörgést hajtson végre. A pontozás az életkor és a nem szerint változik. Például egy 21 éves férfi 35-es pontszámot kaphat 35-tel, míg egy nőnek ugyanolyan korosztályt kell tennie.

Situp teszt

A situp teszt megköveteli, hogy két percen belül tegyen meg mindent, amennyit csak tudsz. A térdét meg kell hajlítani 90 fokkal, lábaddal a földön, és egy partnerrel, aki a lábát tartja. Nem kapsz hitelt, ha nem tudod felhúzni a törzsedet, vagy a kezedet felemelni. A lebonyolításokat az életkor szerint rangsorolják. A 25 éves játékos 50 pontot kap 43-ra, 100 pontot 80-ra vagy többre.

Két mérföldes teszt

A két mérföldes vizsgálati mérések meghatározzák a szív-érrendszeri állóképességet. Lehetőséged van járni vagy lassítani, de a pontszámod szenvedhet. A 17 és 21 év közötti férfiak 100 pontot kapnak, ha 13 perc alatt vagy kevesebbel képesek. A csoport minimális elhaladó pontszám 16:36. Az azonos korosztályú nőknek legfeljebb 19:42-ig kell tartaniuk. 100-at kapnak, ha 15: 36-kor vagy annál kevesebbet fejeznek be.

Vizsgálati szempontok

Ha fizikai fogyatékossága van, vagy hosszú távú egészségügyi állapotban van, akkor egy másik tevékenységre, például úszásra vagy álló kerékpárra vonatkozó tesztet helyettesítheti a két mérföldes futamot. 2013-tól a hadsereg mérlegelte, hogy két különálló tesztre kerüljön. Az egyik a fizikai készenléti teszt minden újonc számára, a másik pedig a harci készenléti teszt a katonai tagok számára, hogy túllépjenek a szolgálatra.