Aranyhal táplálkozási információk

A Pepperidge Farm terméke a sült Goldfish crackers már 1962 óta, amikor Margaret Rudkin vásárolta a receptet egy svájci pékből. A Pepperidge Farm – amelyet végül a Campbell Soup Company-nak adtak el – továbbra is a sütemények, sütemények, kenyerek, kekszek, desszertek, cukrászsütemények és mellékételek, valamint az egyre népszerűbb Goldfish crackerek márkaneve.

fajták

Aranyhal kekszek, az ismerős aranyhal vigyora, a kicsi, ropogós, aranyszínű aranyhal alakú crackerből a különböző kekszek, a Goldfish Colors, a Cheddar, a teljes gabona, a borsó, a parmezán, a pizza, a cheddar, a világ kincsei, a kert Cheddar , Flavor Blasted Garden Cheddar, Racing Ranch, Slammin “tejföl és hagyma. Goldfish Grahams a Csokoládé, Fahéj, Vanilla, Honey és S’mores Adventures.

Táplálkozási tények

Az 55 eredeti Goldfish sült snack cracker egy adagja 150 kalóriát, 6 g zsírt, 230 mg nátriumot, 20 g szénhidrátot és 3 g fehérjét tartalmaz. Az 51 ízesített aranyhal kekszek egy adagja 140 kalóriát, 5 g zsírt, 250 mg nátriumot, 19 g szénhidrátot és 4 g fehérjét tartalmaz. Az 50 Goldfish Chocolate Grahams egy adagja 130 kalóriát, 4 g zsírt, 125 mg nátriumot, 22 g szénhidrátot, 2 g élelmi rostot, 11 g cukrot és 2 g fehérjét tartalmaz.

Hozzávalók

A Pepperidge Farm aranyhal tartalmaz fehérítetlen, dúsított búzalisztet, napraforgó, repce és / vagy szójaolaj, élesztő, cukor, fűszerek, autolízizált élesztő, monokalcium-foszfát, ammónium-bikarbonát, szódabikarbóna és hagyma por. Mindegyik ízanyagnak további összetevői lesznek, mint pl. A cheddar szilárd, parmezán sajt szilárd, csokoládé, fahéj, vanília és méz. A Pepperidge Farm Aranyhal kekszek nem tartalmaz tartósítószereket.

Vitaminok és ásványi anyagok

A Pepperidge Farm megerősíti a Goldfish cracker összetevőket több alapvető vitamin és ásványi anyag felhasználásával. Ezek a mikrotápanyagok közé tartozik a niacin, csökkent vassal, tiamin, B-1 vitamin, B-2 vitamin és folsav. Mindazonáltal egyik ilyen termék sem tartalmaz jelentős mennyiségű tápanyagot. Például az eredeti Goldfish crackerek a napi kalcium napi értékének mindössze 2 százalékát és a napi érték 4 százalékát biztosítják a vas számára. A Cheddar Goldfish a kalcium napi értékének 4% -át, a napi érték 2% -át adja a vasnak. Ezek az értékek a legtöbb ízre utalnak.