Célt követõ a fogyásért

Larry elder mint rádiós személyiség egyszer azt mondta: “A terv nélküli cél csak egy kívánság.” Ha fogyni szeretne, akkor a célok megtartása nyomon követheti a sikereket. A célkövető segíthet rögzíteni a fejlődést és a mérföldköveket, és megnézheti, milyen messzire kell menni ahhoz, hogy eléri az ideális súlyát. A célkövetők az online követőkről a házi készítésűek közé tartoznak.

Online tömegkövetők

Az online súlycsökkentő célkövető segíti Önt a fejlődésben, és megoszthatja barátaival a blogján vagy a közösségi oldalakon. Az online súlycsökkentő követők népszerű formátuma az, hogy vízszintes vonalat mutasson a mérföldkövek és az előrehaladás jelzéseivel, és a cél súlyát a sor végén. Számos ilyen tracker közül választhatnak a dekoratív grafikák.

Asztali követők

Saját súlycsökkentõ nyomkövetõt hozhat létre, vagy sablonokat használhat számítógépes programok, például táblázatkezelõk és szövegszerkesztõk segítségével. A táblázatok, például a Microsoft Excel, lehetővé teszik, hogy képleteket adjon meg, amelyek automatikusan kiszámítják a testsúlycsökkenést, az edzésprogramokat vagy a napi kalóriákat. Testreszabhatja a diagramok színeit és stílusát, és grafikonokat hozhat létre az eredményekből. A Microsoft weboldaláról letöltheti a fogyáskövető sablonokat az Excel programhoz (lásd: Források).

Folyóiratok

A folyóiratok egy másik módja annak, hogy nyomon kövessék a testsúlycsökkenést. A CNN diétája és fitnesz szakértője Dr. Melina Jampolis azt ajánlja, hogy ételeit és súlycsökkentő folyóiratait ügyfelei számára kövesse nyomon edzésük és étrendjük. A folyóirat online formában vagy egy fizikai könyvben online lehet, és formázott vagy szabad formátumú lehet, a diagramoktól és a számításoktól kezdve a napi tevékenységeket leíró írásos bejegyzésekig. Csak a napi vagy heti súlyszámokat veheti fel a naplóba, vagy nyomon követheti és elfogyaszthat kalóriát.

Hozzon létre saját nyomkövetőt

Ha kreatív vagy, akkor saját súlycsökkentő trackerjét úgy alakíthatja ki, hogy emlékezzen a célra a falra vagy a hűtőszekrényre. Kollázsokat készíthet olyan ruhákkal, amelyeket viselni akarsz, az elérni kívánt súlyt vagy azokat a dolgokat, amelyekkel jutalmaztál, mint például egy tengerparti utazás. A célkövető használatához használjon állandó jelölőt, ha vonalat szeretne húzni az eleje súlyával a bal oldalon, és a cél súlyát a jobb oldalon. Jelölje meg a vonal mentén a nyomjelzőket, miközben halad a fogyás útvonalán, és megszabadul.

szempontok

A súlycsökkentő célkövető kiválasztásakor fontolja meg, hogy hány információt szeretne követni. Egyszerűen csak nyomkövetést szeretne az elveszett súlyért, vagy szeretné nyomon követni a napi kalóriabevitelt és az edzést. Ha csak a testsúlycsökkenést mérjük, akkor ne számítsuk a számok folyamatos csökkenését, mivel olyan tényezők, mint az étkezés, a testmozgás és az izomtömeg a kiszolgálás során, néha ingadoznak. A testsúlyon kívüli egyéb mérések használata segít megőrizni motiváltságát, és lehetővé teszi, hogy más területeken is láthassa a fejlődést.