Frontális fejfájás otthoni gyógymód

Az elülső fejfájás a homlok és egyes esetekben az orr arcának és hídjának fájdalma. A fejfájás ezen a területen lehet feszültségfejlődés, szinuszhoz kapcsolódó fejfájás vagy migrén. Bármilyen fejfájással, ha a fájdalom súlyos vagy ismétlődő, látnia kell orvosát, hogy kizárja a betegséget. Attól függően, hogy milyen típusú fejfájás van, az elülső fejfájás néha feloldható a különböző házi jogorvoslatokkal.

Vegyünk egy forró zuhanyt. Ha ez lehetetlen, próbáljon melegítőt, forró vizes palackot vagy forró rizs csomagot alkalmazni a homlokára és a nyak hátára. Ha feszültségérzést tapasztal, a hő enyhíti a feszültséget és a fejfájást.

Masszazsa a templomokat, a nyakat, a vállát és a homlokát, vagy kérdezzen meg valakit, hogy tegye meg az Ön számára. A masszázs feltöri a feszültség fejfájást, javasolja a Mayo Clinic.

Használjon sóoldatos orrspray-t, ha az elülső fejfájást szinusz torlódás vagy fojtó orr járja. Ez segíthet abban, hogy kizárja a felesleges nyálkahártyát, amely a fejfájást okozhatja.

Egyél valamit és igyál vizet. Az alacsony vércukorszint és a kiszáradás mind frontális fejfájást okozhat.

Igyál egy csésze ginseng teát vagy kávét. A Virginia Tech Schiffert Egészségközpontja szerint a ginseng és a koffein népszerű fejfájásjavító szerek.

Tarts szünetet. A sötét szoba és az alvás ideje enyhíti a migrénes fejfájást. Ha nem tudsz döfni, egyszerűen eltávolítani magad a fényes lámpák és a zűrzavar segíthet.