Full-hookup RV kempingek wilmington, nc

Bár Észak-Karolinában a Cape Fear Coast mellett fekszik, Wilmington fenntartotta a kisvárosi strandérzetet. Az ipar, az idegenforgalom, a történelmi belváros és az Atlanti-óceán partjainak közelében lévő házasság évente több ezer látogatót vonz. Azok számára, akik megkerülik a város szállodáit, négy teljes körű RV park van a belváros 30 mérföldes sugarú körzetében.

Wilmington vándorol

Körülbelül 8 mérföldes autóútra van a Wilmington KOA, a legközelebbi kemping a belvárosban, ahol a Dock Street lábánál kezdődő, beszámolt folyami hajókirándulások, amelyek a Wilmington kikötőjét foglalják el, és a történelem buffok látogassanak el a polgárháború előtti Bellamy Mansion-nek. A déli fenyők között található az egész évre kiterjedő KOA 50 teljes körű RV helyszínnel. Negyvenöt átmérőjű, 30 méteres szélességű területek találhatók, amelyek elegendő helyet biztosítanak a legfeljebb 65 láb hosszú fúrókhoz. Kábeltelevízió, Wi-Fi és propán áll rendelkezésre, és tisztíthatja le a helyszínen a helyszíni RV / autómosó. Az önellátó önjáró autók esetében a kempingben központi fekvésű mosdók, forró zuhanyok, mosoda és kirakodó állomás található. A medence, a számítógép- és játszószoba, a játszótér és a tervezett tevékenységek a táborozók elfoglalását szolgálják.

A Carolina családdal függő

Kevesebb, mint 14 mérföldre Wilmington, egész évben Carolina Beach Family Campground teljes körű, csatlakozó, átjárható RV helyszínek egy erdős környezetben lépést a Cape Fear folyó és a Intracoastal Waterway. A tábori áruházat RV alkatrészekkel és kellékekkel látják el, és helyszíni szerelők állnak rendelkezésre a sürgősségi javításhoz. Wi-Fi, mosási lehetőség, mosdók és forró zuhanyok állnak rendelkezésre, valamint szezonális medence is rendelkezésre áll. A víz-alapú szórakoztatás érdekében a Pleasure Island strandjai rövid, 1 mérföldes meghajtó a hídon. A szomszédos horgászás és a charter-csónaki halászat a közelben van, és a Kure Beach Fishing Pier-ot a királyrák, a spanyol makréla és a lepényhal csónakjaira vetítheti.

A győztes kiválasztása

A Winner’s RV Park az egyetlen kemping a Wilmington 15 mérföldön belül, kizárólag a RV-k számára. A Carolina Beach közelében, és a Kure strandtól sétatávolságra, az egész évben 21 parkos napsütéses hely található. A táborozók napi, heti és szezonális árakat választhatnak. Wi-Fi, 50-eres elektromos szolgáltatás és RV / hajó tárhely áll rendelkezésre. Míg a kis kempingek hiányoznak a nagyobb parkok kényelméről és szórakoztatásáról, a Carolina Beach State Park partjainál kevesebb, mint 3 mérföldre van a csónakázás, a piknikezés és a 6 mérföldes természetút. Engedélyezett horgászok is nyernek a parkba, hogy a Cape Fear folyó mentén halászni lepényt, foltot és csíkos basszust.

Parkolás Woodside

Egész évben A Woodside RV Park egy másik RV dedikált kemping, de 28 mérföldre van Wilmingtonon kívül. A kicsi, csendes park teljes körű összeköttetéseket és betonozott utakat kínál, de mivel nincs fürdőszobája, a park csak önálló RV-ket tartalmaz. A napsütötte helyek többsége 16 lábas betonpultokkal rendelkezik, és egy helyszíni raktárhelyiség áll rendelkezésre a RV-k és hajók számára. Southport kevesebb, mint 2 mérföldre van, ahol élvezheti a művészeti galériák, a tenger gyümölcsei éttermek és az Észak-Karolinai Tengerészeti Múzeum.