Futball próbafúrók

Mivel a labdarúgás sikere nagyban függ a sportolók sportolódottságától, a labdarúgó-trükkökben részt vevő fúrók nagy hangsúlyt fektetnek a potenciális játékosok sportteljesítményének mérésére. Az átfogó labdarúgó-próbatervbe olyan fúrók tartoznak, amelyek mérik a sebességet, az agilitást, az alacsonyabb szintű robbanékonyságot és a sporttevékenységet.

Agility számítása

A transzfer menet közben egy sportoló agilitását méri, ami gyorsabb, gyorsabb és gyorsabb. Állítson három kúpot egyetlen sorban, mindegyik kúp 5 yarddal egymástól. A sportoló induljon el a középső kúpba, majd 5 méterrel jobbra megpróbálja megérinteni azt a kúpot, majd változtassa meg az irányokat, és húzzon 10 métert balra, hogy megérintse a másik kúpot, utána pedig egy utolsó irányváltoztatást, Az eredeti kúphoz. Használja a stopperórát az idő kiszámításához.

A lábfej tesztelése

A széles ugrások gyakran szerepelnek a labdarúgó próbákban, hogy megmérjék az egyes sportolók lábát. A sportolók stabil státusszal kezdődnek, negyedévesre csökkentik, majd felrobbannak egy maximális ugrásra, ugrálnak előre, amennyire csak tudják. Mérje meg, hogy az egyes sportolók milyen mértékben tudnak ugrani. A függőleges ugrás fúrógép, amely szintén mérgezi a lábak robbanékonyságát, szintén használatban van a próbákban. Egy sportoló álljon egy fal mellett, miközben egy szalagot vagy krétát tart. Csökkentik a negyedet, majd ugrálnak olyan magasra, amennyit csak tudnak, a kazettát helyezik, vagy a falat krétával jelölik a legmagasabb ponton.

Sprintsebesség felmérése

Az edzők gyakran szeretnék mérni a potenciális sportolók sebességét a 40 yardos kötélzeten. A 40 yardos kötőjel egyszerűen egy sprint sebesség. Jelölje meg a 40 yard távolságot és használjon stopperóra időtartamát, hogy mennyi ideig tart a játékos a sprint teljesítéséhez. 25 yardos sprinteket is tartalmazhat a vonalhajózó számára és azoknak a játékosoknak, akik nem feszegetik a nagy távolságokat a sport során.

Mérési dobás és vételi képességek

A széles vevőkészülékeknek, a szoros végeknek és a háttámláknak erős kézzel és koordinációval kell rendelkezniük, hogy rutinszerűen elkapják a labdarúgást. A kesztyűket gyakran használják a labdarúgó próbákban, hogy teszteljék a játékosok elfogási képességét. A fúró felhasználható továbbá a potenciális irányítók számára is. Vegyen egy versenyzőt a középpályásként. Várjon egy vevőkészüléket a kapus mellé állni, majd vitorlázni lefelé a mezőt 10 méterre előre, majd térjen vissza a középpontba, aki golyót dob ​​és gondoskodik arról, hogy megérkezzen, amikor a fogadó megfordul. A vevő eldobja a labdát, majd 90 fokkal vágja el a mezőt. A kapus egy másik golyót dob, amit a fogadó a menetben fog. A fogadó a második labdát a kapu után dobja le, majd a mezőt az ellenkező irányba futja, hogy egy harmadik labdát elkapjon.