G-tubus táplálási tápanyagokat a magas fehérjetartalmú táplálkozáshoz

A G-cső vagy a gyomor-cső műtéttel elhelyezett cső, amely a hasa bőrén keresztül közvetlenül a gyomrába kerül, hogy táplálékot biztosítson. Olyan embereknek szól, akik nem tudnak enni, vagy szájon át elegendő táplálékot kapni. A csöves etetés olyan speciális folyadék, amelyet kalóriák, szénhidrátok, fehérjék, zsírok, vitaminok és ásványi anyagok előállítására használnak. A magas fehérjetartalmú csöves táplálékképzésre akkor van szükség, ha Önnek nyomásfájdalmai vannak, a közelmúlt műtétje vagy olyan betegség, amely magasabb fehérje igényeket igényel. Orvosa segíthet meghatározni az Ön számára a legjobb képletet.

Az Isosource HN a Nestle Nutrition által gyártott magas fehérjetartalmú G-csöves táplálkozási formula. Ez a legalkalmasabb a normális emésztésre és a magasabb fehérje igényekre. Minden 250 ml 300 kalóriát, 13,4 g fehérjét, 9,8 g teljes zsírt, 39,9 g szénhidrátot és 282 mg nátriumot tartalmaz.

A Promote egy nagyon magas fehérjetartalmú tápláló formula, amelyet olyan emberek számára terveztek, akiknek magas a fehérje igénye, de alacsony kalóriatartalmú. A Promote egy G-cső formula, amelyet az Abbot Nutrition készít. A 237 ml-es Promote promóciós tartály 237 kalóriát, 14,8 g fehérjét, 6,2 g teljes zsírt, 30,8 g szénhidrátot és 240 mg nátriumot tartalmaz.

A Nestle Nutrition által gyártott Nutren Replete egy másik nagy fehérjetartalmú G-csöves táplálkozási formula. Úgy tervezték, hogy elősegítse a sebgyógyulást a műtéten átesett emberekben és a nyomásgyulladásban vagy sebekben. Amellett, hogy magas a fehérje, ez is magasabb a vitaminok és ásványi anyagok. A 250 ml-es Nutren Replete 300 kalóriát tartalmaz, 15,6 g fehérjét, 8,5 g teljes zsírt, 28,3 g szénhidrátot és 219 mg nátriumot.

A Pivot 1.5 mind a fehérjékben, mind a kalóriákban magas, és azok számára készült, akik metabolitikusan stressztelenek és immunveszélyesek. Ezenkívül elősegíti a sebgyógyulást a nyomásgyulladásban, égési sérülésben és a közelmúltban végzett sebészeti beavatkozásokban szenvedőknek. A 237 ml-es Pivot 1.5 tabletta 356 kalóriát, 22,2 g fehérjét, 12 g teljes zsírt, 40,9 g szénhidrátot és 330 mg nátriumot tartalmaz. Az Abbott Nutrition a Pivot 1.5-et teszi.

A Peptamen AF egy másik nagy fehérjetartalmú G-tubus adagolási formula, amelyet a Nestle Nutrition készít. Amellett, hogy magas fehérjetartalmú, tartalmaz omega-3 zsírsavakat, prebiotikus rostokat és könnyen emészthető fehérjéket is, és az extrém stressz alatt álló emberek számára ajánlott. A 250 ml-es edény 300 kalóriát, 18,9 g fehérjét, 13,7 g teljes zsírt, 26,7 g szénhidrátot és 200 mg nátriumot tartalmaz.

Isosource HN

Népszerűsít

Nutren Replete

Pivot 1.5

Peptamen AF