Gimnasztika kézműves ötletek

A gimnasztika témájú művészeti és kézműves foglalkozások jól működnek a gyerekek számára, vagy egy gyerek számára, aki élvezi a sportot. Akár gyermeke figyel vagy vesz részt a tornateremben, kap egy esélyt arra, hogy az érdeklődést kreatív törekvéssé tegye. A témájú kézműves projektek könnyen alkalmazkodhatnak különböző korosztályokhoz.

A diákok vagy memóriakártyák jól működnek a gimnasztika számára. A könyv fotókat és naplózást tart a gyermek torna gyakorlatából. Példák az elemek közé tartoznak a versenyekről, a gimnasztikai ruhákból készült szövetdarabokról, a gyerekek által készített előadásokról és naplóbejegyzésekről szóló fotókból. Hagyjon egy hátsó részet a tornászok aláírásáért. A kézműves üzletek üres cédulákat adnak el, vagy saját üres képeslapokat és egyéni oldalakat is összeállíthatnak. Keressen dekoratív képeslapokat és matricákat, amelyek a tornahez kapcsolódnak. A gyermek összeszedi az oldalakat, és hozzáadja a díszeket, valamint a fotókat és egyéb emléktárgyakat.

A képkeret hasonló emléktárgy kézműves projekt a torna. Kezdjünk egy egyszerű fa vagy karton képkerettel, elérhető a kézműves üzletek. A gyerekek festik a kereteket, és díszítéseket tesznek, mint a matricák vagy flitterek. Ajánlatos festéktollok, így a gyerekek képesek a tornaterem környékén a tornateremhez kapcsolódó üzeneteket írni. Miután a képkeret megszáradt, segítsen minden egyes gyermeknek, hogy felvesz egy képet magáról gimnasztikai mozdulattal.

Ez az egyszerű kézműves kézműves botokat és csőrendszereket használ, hogy egyensúlyi gerendát és tornászot hozzon létre. Minden gyermeknek szüksége van egy hosszú kézműves botra a gerenda számára. A gerenda felemeléséhez vágj egy kézműves botot négy darabra. Ragassza két darabot mindkét végén, hogy létrehozzon egy alapot a gerenda számára. Hagyja, hogy a gyerekek festessék és díszítsék a kézimunkákat, hogy testre szabhassák egyensúlyát. A gyerekek manipulálják a cső tisztítószereket, hogy egyszerű testformát hozzanak létre. Mivel a csőtakarók rugalmasak, a gimnáziumot bármilyen helyzetbe lehet helyezni a mérlegen. Ragasszon a torna helyén, vagy hagyja mellőzve, hogy a gyerekek megváltoztathatják a helyzetet.

A gyerekek rajzolják a torna és a felszerelés képeit ebben a tevékenységben. Ösztönözze a gyerekeket, hogy rajzolják magukat különböző torna-rutinok, mint a mérleg gerenda vagy a padló rutin. Egy nagy kartonpapírral a gyerekek különböző területeket rajzolnak vagy festenek a különböző tevékenységek képviseletére. Például egy gyermek festhet egy nagy négyzetmétert a padlóra. Az olyan elemekhez hasonlóan, mint a mérlegsugár, a gyerekek kivágják az objektumokat a kartonból, hogy felugorjanak az alapból. A gyerekek kivágták torna képét, és ragasztják fel őket az alapra, hogy torna versenyet hozzanak létre.

Memóriakönyv

Képkeret

Mérlegkaron

Illusztrált torna