Hány kalóriát éget el a barry bootcampja?

A Barry’s Bootcamp egy Barry Jay személyi edző által készített szerzői joggal védett csoportos fitnessprogram. A kiadvány megjelenésekor a Barry’s Bootcamp kínálatai Kalifornia és New York városára korlátozódnak. A program egy csapat-képzési környezetből áll, ahol a résztvevők zsírégetést és izomépítést végeznek.

A honlapjuk szerint a Barry’s Bootcamp edzés egy óráig tart, nagyjából osztva az intervallum kardiovaszkuláris edzés és az edzés ereje között, szabad súlyok és egyéb fitness gépek használatával. A program is biztosítja a rotáció egész héten, dolgozó két izomcsoport minden héten nap, és biztosítja a teljes testes ülések hétvégenként.

A HealthStatus.com Egészségügyi Erőforrás honlapja kalória égési statisztikát nyújt különböző tevékenységekhez. Bár nem törli meg az adatokat márkanévvel, az információt nyújt a sprint cardio-ra, amely egy intervallum edzéssel és a Barry Boot Camp második felének erőteljes súlygyakorlása. A HealthStatus szerint egy 170 lb. Egy személy várhatóan körülbelül 1000 kalóriát éget egy órán belül ezen edzésprogramból.

Mennyi súlyt hordoz magával, hatással van arra, hogy hány kalóriát éget egy adott edzésen. Ha gondja van annak elképzelése, miért van ez így, képzelje el, hogy a rendszeres fut, miközben viselt egy 200 lb hátizsákot. Egy 200 lb-os személy körülbelül 1 300 kalóriát éget ugyanabban az edzésben, míg egy 110 kilós ember közel 700-ra ég.

A Barry Bootcamp edzéséből – vagy bármely más rutinból – a pontos égetés munkamenetről napról napra változik. Az olyan változók, mint a levegő hőmérséklete, az, amit viselsz, a hidratációs szinted és az utolsó evéskor mindez hatással lesznek arra, hogy hány kalóriát éget el. Továbbá a Barry’s Bootcamp erősségi képzési szempontjai növelni fogják az önsúlyos izomtömeget. Minél izmosabb a szervezet, annál több kalóriát éget minden tevékenység – még pihentetés vagy tévénézés közben is.

Barry Bootcamp alapjai

Kalóriák égve

Testsúly

Egyéb változók