Hány kalóriát egy nagy filmben pattogatott kukorica?

A nagy porkamrák nagy adag kalóriát tartalmaz, és zsíros, különösen telített zsírral van töltve. Nemcsak a pattogatott kukoricára szivattyúzott vajas étel, hanem a pattogatott kukorica is, mint például a kókuszdió vagy a repceolaj, amelyek kalóriát adnak hozzá. Az összetevők, a kalória és a kiszolgálási méretek filmlánccal változhatnak.

Kalória

A Közérdekű Tudományok Központja szerint egy Regal színházban egy nagy 20 csésze zsák pattogatott kukorica tartalmaz 1200 kalóriát és 60 gramm telített zsírt. Egy AMC színházban egy 16 csészés nagy táska 1030 kalóriát és 57 gramm telített zsírt tartalmaz. A Cinemark színházban egy 17-csészés nagy táska 910 kalóriát és 4 gramm telített zsírt tartalmaz. Mind a Regal, mind az AMC kókuszolajat használ, amely 90 százalékos telített zsír, míg a Cinemark nem hidrogénezett káposztaolajat használ. A közérdekű csoport a legfontosabb színházi láncokból vett mintákat küldött egy független laboratóriumba tesztelés céljából. A pattogatott kukorica eredményeit a 2009. decemberi “Nutrition Action Health Letter” számában tették közzé.

szempontok

Ezek a kalóriák nem tartalmaznak extra vajas feltöltést. Két vajas feltöltésű szivattyú legalább 240 kalóriát és 4 gramm telített zsírt ad hozzá egy nagy táskához. Amikor a Közérdekű Tudományok Központja filmpultkukorica volt függetlenül tesztelve, a tényleges adagolási méretek gyakran nagyobbak voltak, mint a nyilvánosságnak, vagyis még több kalóriát kap a pénzéért.

figyelmeztetések

A nagy zsák pattogatott kukorica megvásárlása ingyenes utántöltéssel érhető el, így nem lehet korlátozni a kalóriák számát, amelyeket filmfelvétel közben fogyaszthat. A telített zsír gramm egy nagy zacskóban a pattogatott kukorica messze meghaladja a Mayo Clinic által ajánlott 15 grammot naponta.