Hogyan tehetek marhahúsdarabokat?

A tehén kevésbé vonzó részeiből levágott marhahúsokat leginkább lassan főzzük nedves hővel. A lassú főzés folyadékban nedves állapotban tartja, miközben lebontja az inakot, ami a húst rágóvá teszi. Ha nem kell húsdarabok, akkor további gyengédséget kaphat a hús sütés előtt. Használja a pályázati marhahúsdarabokat, hogy marhahúst, stroganoffot, aprított marhahúsot és tésztát készítsen.

Pound a marhahúst egy húsvaddal. A pounding a húst megköti a kötőszövetek és a hosszú izomszálak feldarabolásával, amelyek a húsot rágják. A hagyományos kocka alakú húsokra hagyja kihagyni ezt a lépést vagy nagyobb darab húsdarabot a kockák vágása előtt.

Pároljuk marhahúst egy éjszakán át egy savanyú összetevőket, például borokat vagy ízesített ecetet, olívaolajat és fűszerezve, mint herbes de Provence, fokhagyma, rozmaring, zsálya, fekete borsó.

A marhahúsdarabokat hamarosan egy evőkanál olívaolajban, közepesen magas melegben, egy nagy serpenyőben vagy holland sütőben, csak pirítás után. Kerülje el a tányér túlzsúfoltságát, és tartsa melegen, hogy ne párolja a húst.

Fedjük le a húsot húslevest, konzmust, vörös bort vagy más ízletes folyadékot. Hozd a folyadékot pároljuk, majd engedjük le a hőt és pároljuk le a tűzhelyet 2-3 órán keresztül. Alternatív megoldásként a hús és a sütés folyadékát egy lassú tűzhelyre 8 órán keresztül állítsa be. Adjon hozzá apróra vágott vöröshagymát és darált fokhagymát a pothoz az extra ízért.

Adjon hozzá zöldséget a főzés utolsó órájában, ha kívánja. A burgonya, a sárgarépa és más gyökérzöldségek kedves kiegészítők. Zeller, bab és paprika néha hozzá.

Ha szükséges, a főzőfolyadékot liszttel vagy kukoricakeményítővel és vízzel keverjük össze. Az elegyet keverés közben adjuk hozzá, és főzzük tovább, amíg minden nyers liszt íz el nem tűnik, és a mártás vastag.