Kerékpáros tippek hosszú túrákhoz

Mivel ez kitart az állóképességgel, zsírégetést és új helyek megjelenítését teszi lehetővé, hosszú és hosszú hétköznapot kell tennie – egy héten vagy két héten át – sokkal hosszabb ideig, mint normális. Miközben 10, 15 vagy 20 kilométeres lovagolhat, meglehetősen kihívást jelent, a tervezés, a megfelelő pedálozás és egy további berendezés segít Önnek abban, hogy megfeleljen.

A terep és a szél feltételei

Az utazás hossza megduplázza eléggé keményen, de az elmúlt öt mérföldben három váratlan dombra kényszeríthet, hogy leereszkedjen és sétáljon. Ezért, ha hosszú útra jár, ismeri a terepet. Ha ismeretlen területre vándorol, ellenőrizd a magasságot a sok szabad internetes oldal közül, melyeket terveztek. Hasonlóképpen, soha ne kezdjen hosszú útra anélkül, hogy tudná a szél irányát és sebességét. Amellett, hogy betekintést nyújt a legjobb öltözködésbe, a merev szél diktálhatja az utazás irányát. Ha a szokásosnál hosszabb ideig közlekedik, válasszon egy útvonalat, amely a vége felé egy hátsó szárnyat biztosít. Gyakorlatilag minden internetes időjárás-helyszín biztosítja a szélsebességet és irányt.

Pedál a körökben

A gyorsabb, egyenletesebb pedálütem kevesebb energiát fogyaszt, mint egy lassabb, erőteljesebb, és mivel óránként kb. 5400 pedálütést állít elő, a pedálok körbevágása helyett a pedálok lecsavarása “a lábakat legfrissebbé teszi a késésért”. A korábbi US National Cycling Team edzője, Craig Griffin szerint. A körbefutó kerékpáron a kétszeres Tour de France győztes, Greg LeMond azt javasolja, hogy utánozzák a mozdulatokat, amelyek a sárkány fenekéről a járda alján találhatók. Ezzel kevesebb energiát fogyasztasz, mégis kis energiát termelsz a hátúszáson keresztül, ami nem csillapít le.

Egyél és inni – de nem túl sok

A nagy lovasok nagyon keményen éghetnek 1000 kalóriára óránként, de a testmozgás során a test csak az ilyen kalóriák egyharmadát képes megemészteni. Ennek eredményeképpen, ha eszel, hogy lépést tarts az energiaköltségekkel, a legtöbb kalória a gyomrában ül és szörnyen érezni fog. Ehelyett csak kis mennyiségű kalóriát vegyen be – minden 30 perc alatt. Nem cserél minden elveszett kalóriát, de óránként 200-350 fog tartani. És bár valószínűleg elfelejtitek 32 uncia folyadékot óránként, akkor csak annyit kell inni 16 uncia óránként, hogy megmaradjon a kiszáradástól akár három-négy órás utazást is. Igyál túl sokat és görcsöket.

Használja a Clip-On Aero bárokat

Ahhoz, hogy élvezhesse hosszú útját, kényelmesnek kell lennie, de azt tapasztalhatja, hogy a szokásosnál hosszabb lovaglás fájdalmat okoz a kezében, karjában, vállában vagy nyakában. Kerülje el ezt azáltal, hogy klip-on aero rúd – rudak, amelyek lehetővé teszik, hogy kiterjeszti a karokat tovább előre, és pihentesse az alkart a párnákon – a jelenlegi kormány. Menj át ebben a helyzetben önmagában vagy a csomag előtt, és megváltoztatod a kapcsolódási pontokat közted és a kerékpár között, így a tipikus kapcsolattartók szünetet tartanak – és még több kényelmet élvezhet. A klip-on aero bárok használata azonban bizonyos készségeket igényel, ezért a biztonságos területen használjon, mielőtt hosszú utat használna.