Kerékpározás és kalória óránként égett

A kerékpározás több mint egy nagyszerű módja a kalóriák elégetésére – ez a közlekedés egyik legzöldebb módja. 2010 elején a New York Times beszámolt arról, hogy az Egyesült Államok közlekedési minisztere Ray LaHood sürgette az állami közlekedési ügynökségeket, hogy nagyobb hozzáférést biztosítsanak a kerékpárosoknak a nemzet utakon és hidakon. Ha az ügynökségek követik a megrendeléseket, hamarosan több kerékpárutakat és nyomokat láthat a városban.

típusai

Sok választási lehetősége van a kerékpározás során. A normál kerékpár vagy álló kerékpár mellett az edzőteremben mountain bike, BMX kerékpár, recumbent bike vagy tandem kerékpár is lehet. A hegyi kerékpárok általában beépített ütközésekkel és nagyobb párnázattal rendelkeznek a dudorok és az ugrások számára, míg a BMX kerékpárok kisebb keretekkel rendelkeznek, sokkal kényelmesebbek az ugrások és a trükkök számára. A levehető kerékpárok sokkal nyugodtabb helyzetben és kevesebb szél ellenállnak, mint a hagyományos kerékpárok, míg a tandem kerékpárok lehetőséget nyújtanak arra, hogy kerékpározzon egy csapat sportot egyedülálló törekvés helyett.

Szobabicikli

A Harvard Heart Letter szerint a kiindulási súlya és az edzés intenzitása határozza meg, hogy hány kalóriát éget el egy álló kerékpáron. A számításai három hipotetikus témát érintettek: 125 font, 155 font és 185 font. A mérsékelt aktivitás egy órájában a Harvard számította ki, hogy ezek a személyek 420 kalóriát, 520 kalóriát és 622 kalóriát égetnek meg. Ha fokozta intenzitási szintjüket “erőteljes”, ugyanazok a témák égetnek 630 kalóriát, 782 kalóriát és 932 kalóriát.

Országúti kerékpár

A Harvard Heart Letter is becsülte ki az utcán, szóval. Ugyanaz a három hipotetikus vizsgálati alany, a kerékpározás kényelmesen 12 és 13,9 mérföld óránként elégett 480 kalóriát, 596 kalóriát és 710 kalóriát óránként. A sebesség 16-19 mérföld / órára történő növelése 720 kalóriát, 892 kalóriát és 1.066 kalóriát eredményezett.

Több kalóriát éget

Nem számít, milyen típusú kerékpárral utazik, megteheti a dolgokat, hogy növelje kalóriatartalmát. Az edzőteremben növelje a kerékpáros pedálok ellenállását. Az utcán válasszon útvonalakat, amelyek felfelé haladnak. Kerékpározzon egy kerékpáron, vagy hagyja figyelmen kívül azokat a fogaskereket, amelyeket általában a pedálozás megkönnyítésére használ. Ha sík földön tartózkodik, időzített túrákat végez, és gyorsabban mozog, növelve a célokat, miközben erősségét és állóképességét felépíti.

Egyéb egészségügyi előnyök

Ha biciklizni szeretne, többet teszel, mint egyszerű kalóriát égetni. A kerékpáros bukósisak kutatási alapítványa szerint a legfontosabb izomcsoportok a legfontosabbak, amikor ciklussal jársz, a lábadtól az abszjéhez és a vállig. A kerékpározás segíthet a hátfájás enyhítésében, ahogyan azt a pedál mozgása erősíti az alsó és a csigolyákat, csökkentve a csúszó lemezek és más hátproblémák valószínűségét. Ideális azok számára is, akiknek gyenge térde vagy csípője van, akiknek nehézségeik vannak a teljes súlyukon. Az alapítvány megjegyzi, hogy a kerékpár súlya 70 százalékát viseli, így a kerékpározás praktikus azok számára, akik nem tudnak könnyedén vagy sétálni.