Kezd kezdeni a balett?

A táncórák kezdete, mint a balett tanítja a fizikai készségeket, és bemutathat egy új tevékenységet. A súlycsökkentő erőfeszítés azonban viszonylag kevés kalóriát éget el a szükséges időigényhez. Az, hogy egy balett osztály lesz-e fogyni, sokkal több az osztályán kívüli tevékenységekkel, mint az osztályban.

A balett osztályok elindítása nem küldi el a diákot, aki a padlón süllyed vagy ugrál több lábat a levegőbe. Inkább ezek az osztályok tanítják a diákok alapvető pozícióit, a klasszikus balett ritmusokra dolgoznak, és erõt és rugalmasságot alakítanak ki barre gyakorlatok és testtartás gyakorlat révén. A gyerekek tipikus osztálya 30 percig tart. A felnőtt osztályok legalább egy órát tarthatnak.

Egészségügyi weboldal A HealthStatus.com kalóriaégetési becsléseket nyújt a különböző gyakorlatokhoz. Bár a HealthStatus tartalmaz belépőt a balett táncra, a balett kezdete kevésbé szigorú, mint amit a bejegyzés sugall. A lassú ütem, a testtartás és a testmozgás középpontja a kezdő balett munkamenetét hasonlítja egy jóga osztályhoz, mint a rendszeres balett. 110 lb. A lány körülbelül 140 kalóriát éget 30 perc alatt ilyen tevékenységről. Ilyen ütemben egy hónapos napi órákra lenne szükség, hogy elfogyjon 3500 kalóriát, vagy 1 fontot.

A kezdeti balett osztályban égetett extra kalóriák arra késztetik a szervezetet, hogy extra kalóriát vágynak, hogy pótolják az extra energiát. Ha elkényezteti ezeket a sóvárgásokat, könnyen illeszkedhet, vagy akár meghaladhatja az osztályban égett kalóriákat. Emiatt a balett kezdete – vagy bármely más súlycsökkentési terv – a legalkalmasabb, ha alacsony kalóriatartalmú diétával párosul.

A kezdő balett segíthet hozzájárulni a súlycsökkenést okozó kalória egyensúlyhiányhoz. Azonban a legjobb eredményeket kombinálva más súlycsökkentő kezdeményezésekkel, például alacsony kalóriatartalmú étrendekkel és támogató gyakorlatokkal. A balett osztályok kezdetektől fogva önmagukban nem fognak fogyni, de biztosan nem fogják sérteni egy elkötelezett súlycsökkentő program eredményeit.

A balett kezdete

Calorie Burn

Diéta

Alsó sor