Leggyorsabb módja annak, hogy elveszítsük 35 £

Habár kísértésbe hozható drasztikus taktika igénybevétele, hogy 35 kilót veszítsen gyorsan, a gyors fogyás veszélyes az egészségére. A Weight-Control Information Network azt mondja, hogy a súlycsökkenés túl gyorsan okozhat epeköveket, és a súlyt gyakran gyorsan visszanyerik. A fokozatos súlycsökkenést a heti 2 fontot nem meghaladó sebességgel támogatják. Az étkezési változások integrálása és a fizikai aktivitási szint növelése segíthet ennek elérésében.

Az étkezés és a testmozgás során 1000 kalória napi hiányát gyűjti össze. Hét napon belül 7000 kalóriára csökken. Mivel 1 font zsír 3500 kalóriát tartalmaz, akkor hetente 2 fontot veszítesz ezzel a sebességgel. Ez azt jelenti, hogy havonta kb. 8 fontot és kb. Negyed és fél hónap alatt biztonságosan elveszhet.

Csökkentse az alkoholt és a cukor fogyasztását, és korlátozza a telített és a transzzsírokat, mivel ezek pusztítást okozhatnak a testsúlycsökkentő erőfeszítések és az egészség terén. Kerülje a cukrot a desszertekből, gyümölcsökből szirupból és szódából. Távolítsa el az egészségtelen zsírokat, amelyek sült és sült ételekben, kemény margarinban, zsírban, zsíros húsokban és teljes zsírtartalmú tejtermékekben találhatók. Ehelyett válasszon egészséges zsírokat az olajbogyóból vagy a repceolajból és a lágy margarintól.

Élvezze a tápanyagokat az alapvető élelmiszercsoportokból. Magában foglalja a teljes kiőrlésű gabonát az olyan élelmiszerekből, mint az egész búzából készült kenyér és a zabpehely. Egyél karcsú húsokat, babot és bőr nélküli baromfit a fehérjéhez. Zsírmentes és alacsony zsírtartalmú forrásokból, például zsírmentes joghurtból és alacsony zsírtartalmú sajtból készítsünk tejet. Töltse fel a különböző zöldségeket és gyümölcsöket.

Hasonlítsa össze az adagméreteket az élelmiszer-csomagoláson szereplő ajánlott adagolási méretekkel. Az utóbbi gyakran kisebb, mint a tányéron. Csökkentse a adagokat a felesleges kalóriák pótlására. Az élelmiszer-csomagoláson feltüntetett adagolási méretekkel könnyebb nyomon követni a kalóriabevitelt. Próbáld meg kisebb tányérokból elfogyasztani, hogy becsapd magadat arra, hogy még mindig egy teljes tányért eszel.

Hetekenként három órát mérsékelt kardio-t hajtson végre, a Centers for Disease Control és Prevention által ajánlott módon. A kalandozás, a kerékpározás, a sétahajózás, az evezés, az ugrókötél, a racquetball és a mászó lépcsők a kalóriaégető kardio hatékony formái. Tartson olyan ütemben, amely lehetővé teszi, hogy beszéljen, de ne énekeljen.

Hatalmas kardió ütemezése a hét egy-két napján. Végezze el a nagy intenzitású intervallumképzést, amely során erőteljes intenzitás és alacsonyabb intenzitás váltakozik. A Journal of Obesity szerint ez a fajta edzés hatékonyabb a zsírégetésnél, mint bármely más testmozgás. Például, kezdj 2-3 percig, majd 30 másodpercig egy percig sprintálsz. Folytassa az intenzitást körülbelül 20 percig.

Vegyen részt az ellenállóképzésben a hét legalább két napján, amelyet a CDC kedvel. A nagy izomcsoportok – a csípő, a mellkas, a has, a hát, a lábak, a karok és a vállak – kombinációja és összetett gyakorlása az optimális izomstimulációra és a kalóriatartalomra. A gyakorlatok magukba foglalhatják a vállpréselést, az elhúzódó emeléseket, a felhúzást, a próbapadokat, az oldalirányú emeléseket és a guggolásokat súlyzósarokkal.