Milyen rossz az édes tea vodka a diéta számára?

Az italok rejtett kalóriákat tartalmaznak, amelyeket nem fontolhat meg az egészséges, kiegyensúlyozott étrend tervezésénél. A könnyű italok nagy mennyiségben fogyaszthatók, és gyakran tartalmaznak olyan cukrot, édesítőszert és ízanyagokat, amelyek magas kalóriát tartalmaznak. Az alkoholtartalmú italok, mint például az édes teakkala, olyan kalóriákat tartalmaznak, amelyek megakadályozhatják Önt, hogy fogyjon.

Folyékony kalóriák

Az Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériuma a “folyékony kalóriát” írja le, mint a cukorral édesített italok, például üdítőitalok, gyümölcslevek, zöldséglevek és alkoholos italok. A kávé és a tea, sőt édesített tej is hozzáadott vagy természetes cukrokat és zsírokat tartalmaz. Ezek a kalóriák befolyásolhatják az étrendet és a testsúlycsökkenést, napi 100 kalóriát vághatnak az italokból, és hat és 18 hónapos testsúlycsökkenést eredményezhetnek. Ezenkívül egy cukor édesített ital egyszeri adagjának kiszűrése egy nap alatt akár egy font súlycsökkenést is eredményezhet hat hónapon keresztül.

Alkohol

Az Egyesült Királyság Nemzeti Egészségügyi Szolgálata szerint az alkoholtartalmú italok súlyos gyarapodást okoznak az általuk tartalmazott közvetlen kalóriák miatt, és mivel a legtöbb ember egészségtelen ételeket, pl. Zsetont, sült hagymakarikát, csirkeszárnyakat és sózott földimogyorót fogyaszt, amíg ivott. Továbbá, mivel könnyebb fogyasztani a nagy mennyiségű italokat, mint enni nagy mennyiségű ételt, akkor nehezebb észrevenni, hogy mennyit érzel. Egy pohár bor adagolhat olyan sok kalóriát, mint egy szelet tortát, és egy pite lager annyi kalóriát tartalmaz, mint egy kis kolbász tekercs.

Vodka

A spirálok, mint a vodka és a gin kevesebb kalóriát tartalmaznak, mint a bor, a sör és más alkoholtartalmú italok. Az NHS becslése szerint egyetlen 24 milliliter adag vodkának körülbelül 55 kalóriája van. Ez egyenértékű az alacsony zsírtartalmú krém mennyiségével.

Édes tea Vodka

Az édes tea vodka egy alkoholos ital, amely ötvözi a hideg édesített teát és a vodkát. Egyéb ízeket is tartalmazhat, például a citromot. A tea, a cukor vagy az édesítőszer hozzáadása ehhez a keverékhez további kalóriát biztosít. Az édes tea-vodka teljes kalóriája attól függ, hogy mennyi édesítőszert és más ízeket adnak hozzá, és a márka szerint változik. Szerint az alkohol egység kalkulátor az egészségügyi site DrinkAware.com. A Firefly Tea Vodka lövés 66 kalóriát tartalmaz. Mivel a legtöbb ember több lust iszik, ezek a kalóriák összeadódhatnak.