Nem a hasadászás teszi a csípő nagyobb?

A hastánc kiváló edzést kínál, amely kalóriát éget a fogyás segítésére, javítja az izomtónust és fokozza a rugalmasságot. Azt is lehetővé teszi, hogy mozogjatok a testet olyan módon, hogy ünnepeljük a nõiességet, és javíthatjuk önbecsülésünket. Míg a hasa tánc nem növeli a csípő méretét, a nyakfojtás nélkül felhívja a figyelmet arra, hogy milyen görbék vannak.

Hastánc

A hastáncosok a testüket olyan ruhákkal mutatják be, amelyek ki vannak téve a középső részüknek. A ruhák anyagi vagy jingly érmékkel csíkoznak, hogy felhívják a figyelmet a különböző csípőmozgásokra. A csípőddel tekercs, csepegtetsz, tedd a 8-as alakokat, míg a hasa táncol, és növeli a mozgást és rugalmasságot. Ez a rugalmasság csökkenti az alsó hátfájást. A hastánc egy kis hatású kardio gyakorlat.

Fogyás

Gyakorlat éget kalóriát, kalória égő segédeszközök a fogyás. A hastánc tíz óránként legfeljebb 300 kalóriát éget el Dr. Carolle Jean-Murat szerint a Nazeem Allayl Belly Dance Studios honlapján. Sajnos nem kapod meg, hogy kiválassza, melyik testrész mely kalóriák fognak származni. Ha az a célod, hogy csökkentsd a zsírt a csípőből, a hasa tánc nem garantálja a csípő méretének csökkentését. De ha táncolsz és egy egészséges étrendet eszelsz, a hasadász nem növeli a csípőid méretét.

Kisebb derék

A “Fitness” magazin arról számol be, hogy a hasi táncos rendszeres testmozgás kisebb derekát eredményezheti. A hastánc-táncmozgás célozza és hangosítja a magzatot az izmokban – és egy kisebb derékbevitellel a csípőd képessége nagyobb lehet. A folytonos részvétellel a hasi tánc csökkenti a súlyt a csípőjéből. Egészen addig, használja a csípőjét, mint eszköz a hasadtánc sok hip-központú mozgása.

Hip méret

Lehet, hogy kíváncsi, hogy a hasadtatás növeli-e a csípő méretét, miután látta a hastáncot. Sok nagy csípő nő ​​a hastáncra húzódik, mert egy nő görbéit öleli fel. Ellentétben a futással, a hasadászat egy alacsony hatású gyakorlat, ami könnyebb a nagyobb nők ízületein. A hasi tánc egyik előnye a megnövekedett önbecsülés, a World Belly Dance weboldal jelentése. A hastánc táncolja a görbék értékét, miközben gyönyörű, folyékony mozgásokat hoz létre.